Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook hierin ± 4
minuten.
Voeg de stukjes tomaat en de peterselie toe en fruit alles nog
2-3 minuten.
Schenk de wijn bij het mengsel, voeg wat peper en zout toe en
laat alles op laag vuur 10 minuten sudderen.
Voeg de blokjes kabeljauwfilet toe en schenk zoveel
visbouillon bij het gerecht dat alles net onder staat.
Laat het met een deksel op de pan nog 25 minuten zachtjes
doorkoken.
Voeg dan de mosselen en de garnalen aan de zarzuela toe en
laat alles door en door warm worden.
Doe de zarzuela in een ovenvaste schaal.
Verwarm de cognac in een pollepel, steek hem aan en flambeer
het gerecht met de brandende drank.
Zet de schaal onder de voorverwarmde ovengrill en gratineer de
Zarzuela 4 minuten.
Serveer dit gerecht met gekookte rijst of stokbrood en met een
salade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |